Клоп: Ливърпул трябва да изиграе два супермача


Н. Гавазов

Клоп: Ливърпул трябва да изиграе два супермача

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че отборът му трябва да изиграе "два супер мача", за да изведе Реал Мадрид до осминафиналите на Шампионска лига.

Хората на Клоп се доближават до Реал Мадрид след солидни победи над Евертън и Нюкасъл във Висшата лига и тези успехи, след дълга серия от загуби, вдъхват оптимизъм на Юрген.

В същото време Клоп смята, че "червените" ще имат шанс срещу Реал Мадрид, само ако покажат най-добрата си игра.

"Това ще бъде футболен мач от най-високо ниво, като се има предвид нашата история на взаимоотношения напоследък и двата клуба бяха доста успешни в това състезание. Трудно е да се играе срещу такива опоненти и трябва да измъкнеш резултат.

Много съм щастлив, че играем сега. Преди четири седмици щеше да е трудно, но в живота времето е всичко. Може би просто сме дошли навреме, но все пак бих очаквал да бъдем себе си, дори ако не бяхме спечелили последните два мача, защото това е различно състезание и тази възможност трябва да се използва.

Постигнахме тези две победи и се надявам да можем да надградим върху това, но трябва да изиграем супер мач, трябва да изиграем два супер мача, за да преминем. Нямам проблем с това, защото нямате шанс, ако не покажеш най-добрата си игра - но Реал Мадрид все още ще има шанс, ако не изиграе най-добрия си мач! Това е разликата. Това е доста специална конфронтация. Нямам търпение", заяви Клоп.

  Сподели
587