Евра: Ако Насри иска да стане крал, той трябва да дойде в Юнайтед


Н. Гавазов

Евра: Ако Насри иска да стане крал, той трябва да дойде в Юнайтед

Защитникът на Манчестът Юнайтед Патрис Евра посъветва своя сънародник от Арсенал Самир Насри, да дойде на „Олд Трафорд", ако иска някога да спечели нещо в своята кариера. Както е известно, през последните дни английската преса активно тиражира слуховете, че французина не бърза да продължи договора си с „артилеристите". Отборът воден от Венгер за пореден път проведе своя неуспешен сезон, но въпреки това, френският специалист смята, че той няма нужда от нови класни играчи.

В същото време, до изтичане на договора на 23-годишния Насри остава една година и ситуацията се наблюдава внимателно от Юнайтед, който е готов да предложи на французина спечелването на първия му по-сериозен трофей.

„Аз не съм наясно с интереса на Юнайтед към Насри. Но, ако това е вярно, той трябва да разбере, че тук няма място за грешки.Всяка година играем за победа. Това е културата на Манчестър Юнайтед. Тук ти е гарантирано просто, че ще спечелиш нещо. Вече съм пета година и дори не знам колко трофея съм спечелил. 13 или може би 15? Малкият принц (Б.ред. - прякора на Насри), ако иска да стане крал, трябва да знае къде да отиде", цитира L'Equipe думите на Евра.

 

  Сподели
89