Ман Юнайтед оцеля и удари Лийдс (видео)


И. Ангелов

Ман Юнайтед оцеля и удари Лийдс (видео)

Лийдс Юнайтед посрещна Манчестър Юнайтед в срещата от двадесет и втория кръг на английската Висша лига. Днес на "Еланд Роуд" гостите отстъпваха в почти цялата среща по игра и положения, но в самия край Тен Хаг направи ротация в атаката си, която доведе до победа с 2:0 в крайна сметка и Юнайтед застава на второ място в таблицата на 5 точки зад лидера Арсенал.

До почивката видяхме повторение на миналия кръг и срещата между двата отбора, като Лийдс започна ударно, но Де Хеа спасяваше положенията този път. Бруно Фернандеш можеше да отговори с голямо положение, но пропусна сам срещу вратаря.

Втората част стартира по подобен начин, и домакините редяха положение след положение, на което "червените дяволи" някак издържаха. В 63-ата минута Далот нацели гредата на противника. В 80-ата Забитцер обърна фланга на една атака към Шоу и той намери главата на Рашфорд за 1:0.

4 минути след това и резервата Гарначо с пробив от ляво стреля мощно през Меслие в гредата и мрежата за 2:0. Още няколко минути след това Рашфорд се разписа още веднъж, но ВАР отмени попадението тук заради засада.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
515