Гакпо призна, че е говорил с Рууд ван Нистелрой за трансфер в Манчестър Юнайтед


В. Мухарски

Гакпо призна, че е говорил с Рууд ван Нистелрой за трансфер в Манчестър Юнайтед

Коуди Гакпо бе запитан за думите на Рууд ван Нистелрой. Бившият играч на Манчестър Юнайтед обяви, че Гакпо е имал желание да премине в състава на "червените дяволи". Ван Нистелрой е заявил на своя сънародник да изчака следващия трансферен прозорец. Нистелрой обаче добави, че Гакпо се е доверил на Върджил ван Дайк и това се е оказало грешка.

Коуди Гакпо призна, че е говорил с Рууд ван Нистелрой за преминаване в Манчестър Юнайтед, преди да завърши трансфера си в Ливърпул през януари.

Гакпо се присъедини към "червените" за първоначалните 37 милиона паунда от ПСВ Айндховен миналия месец, след като блесна на Световното първенство за Нидерландия в Катар.

"За да бъда честен, говорих с него много за Юнайтед през лятото, когато изглеждаше, че трансфер може да се случи“, каза Гакпо. "Но през зимата, всъщност не. Желанието на Рууд беше да отида в голям клуб и мисля, че го постигнах с Ливърпул.

През лятото имаше много спекулации. Това беше първият прозорец, където можеше да се случи нещо и да - малко ми повлия. Но тогава имаше един момент, когато просто казах: "Забрави за това, изиграй най-добрия си мач и може би трансферът ще се случи следващото лято или през зимата“. Това се опитах да направя и се получи добре", заяви футболистът на Ливърпул.

  Сподели
451