Ман Юнайтед надви Палас на Олд Трафорд


И. Ангелов

Ман Юнайтед надви Палас на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед посрещна Кристъл Палас в срещата от двадесет и първия кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Олд Трафорд" бяха в пълен контрол над срещата и водеха с два гола, но след изгонване на Касемиро гостите овладяха инициативата в края, върнаха гол но не стигнаха до равенство в крайна сметка при 2:1 за Юнайтед.

В 6-ата минута днес Рашфорд опита да центрира от ляво и топката срещна ръката на защитник, което бе дузпа и Бруно Фернандеш вкара за 1:0. До почивката Вегхорст можеше да удвои, а гостите почти нямаха положения.

В 62-ата минута резервата Гарначо намери Шоу от ляво и той центрира ниско за Рашфорд, който обърна глезена и прати топката през вратаря за 2:0. 

В 70-ата минута при спречкване между множество играчи на тъча и ВАР преглед, съдията отстрани директно с червен картон Касемиро, който бе хванал с две ръце противник за гърлото, и с човек по-малко Юнайтед отстъпи в играта.

В 76-ата минута Палас се възползва от това и Джефри Шлуп върна гол като отклони през Де Хеа неточен удар на Дукуре - 2:1. До края гостите няколко пъти бяха близо до нов гол, но Юнайтед издържа.

  Сподели
623