Карагър: Ливърпул се отчая по отношение на борбата за топ 4


Н. Гавазов

 Карагър: Ливърпул се отчая по отношение на борбата за топ 4

Експертът на Sky Sports Джейми Карагър смята, че Ливърпул е показал отчаянието си да се бори за топ четири във Висшата лига, като е преминал пасивно през зимния трансферен прозорец.

През януари Ливърпул подсили атаката си само с Коди Гакпо от ПСВ. "Червените" не направиха други покупки.

Карагър смята, че това изглежда като знак на отчаяние за феновете, но Джейми се радва, че бившият му клуб не е купувал под давление на паниката.

"По отношение на трансферите мога да разбера разочарованието на феновете на Ливърпул, които виждат как други клубове харчат отляво, отдясно и от центъра. И тъй като Ливърпул не кани никого, изглежда, че са се отчаяли по отношение на борбата за челната четворка.

Но никога не бих искал клубът ми да се суети и да се паникьосва, както правеха, когато играех. През последните четири или пет години Ливърпул бе модел, на който другите клубове в Европа искаха да подражават.

Това, което правят е, че не се паникьосват на трансферния пазар и мисля, че Юрген Клоп показа това преди с наистина успешни попълнения като Върджил ван Дайк, който трябваше да изчака, за да купи.

Ако Ливърпул не кани играчи сега, тогава те нямат пари или нямат играча, който Клоп иска. Не знаем със сигурност", заяви Карагър.

  Сподели
369