Скоулс посочи тримата най-трудни съперници в кариерата си


Н. Гавазов

Скоулс посочи тримата най-трудни съперници в кариерата си

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс говори за тримата играчи, срещу които му е било най-трудно да играе през цялата си кариера.

"Когато играех в центъра на полузащитата, обичах да влизам в мачове с мисълта: "Просто искам времето да спре тук, така че да няма никой около мен, само малко пространство и възможност да подавам топката".

Но това не работи, когато играете срещу играчи като Роби Савидж . Бе изключително разочароващо да се опитвам да го затворя. Не го исках толкова много, просто исках всичко да мине добре и спокойно. Но благодарение на начина, по който играх, не трябваше буквално да побеждавам хора, да бъда по-силен, по-бърз от другите играчи.

Също така бе трудно да играя срещу Патрик Виейра, той е много голям. Мислите, че имате топката, а в следващата минута той я подава над главата ви.

Освен това бе умен играч.

Има още един, който хората не помнят. Спомням си, когато играхме срещу Портсмут и Буба Диоп беше там: голям, масивен. Наричаха го Гардеробът! Трябваше физически да се включа в битката с него, да отделя времето си за това. Винаги съм се чувствал неудобно да играя срещу него. Не бе Виейра, разбира се, но той имаше свой специален талант“, заяви Скоулс.

  Сподели
719