Вегхорст се надява да остане за постоянно в Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Вегхорст се надява да остане за постоянно в Ман Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уаут Вегхорст сподели емоциите си от престоя си в клуба, а също така изрази надежда да остане там повече от определения период под наем. Припомняме, че правата върху играча принадлежат на Бърнли, а футболистът ще остане в лагера на "червените дяволи"  само до края на настоящия сезон.

"През първите няколко дни, почти седмица, видях колко важен е клубът в почти всичко: в оборудването, в състоянието на базата, като отбор, в стила на игра. Има толкова много качество във всичко това, толкова много позитивна атмосфера и това е мястото, където искате да работите.

Мисля, че първата седмица мина добре. По-нататъшният успех тук зависи от мен. Ще се опитам да допринеса и да помогна на отбора, доколкото мога. Сигурен съм, че мога да изиграя своята роля.

Опитвам ли се да убедя Тен Хаг да ме остави тук след края на договора за наем? Разбира се, сега ситуацията е такава, че съм под наем. Това е голям клуб, така че ще се опитам да направя всичко възможно най-добре. Ако проработи, ще бъде страхотно“, заяви Вегхорст.

  Сподели
434