Потър: Трябва да се опитаме да сплотим отбора


Н. Гавазов

Потър: Трябва да се опитаме да сплотим отбора

Мениджърът на Челси Греъм Потър коментира двуседмичната пауза в графика на мачовете на лондонския тим. Следващият двубой на Челси ще бъде срещу Фулъм на 3 февруари.

"Ще има елемент на изграждане на тима. Трябва да се опитаме да сплотим отбора. Появиха се няколко нови лица, сега имаме малък прозорец. Не става дума само за работа на терена, а за това как момчетата си взаимодействат като отбор и като екип. Има нещо, което можем да направим и да използваме тези две седмици, за да се опитаме да го направим по най-добрия начин. Имаме прозорец с много играчи тук, трябва да създадем някакво единство, разбирателство, трябва да сме креативни в начина, по който го правим.

Би било грешка да се опитаме да повторим това, което направихме в Йостерсунд. Това бе уникален период в живота и кариерата ми. Общата идея, основата на идеята, може да се направи тук, но по различен начин. "Лебедово езеро“ няма да има, това е сигурно. Що се отнася до опит да изградите доверие и взаимоотношения в екипа, да развиете емпатия и самосъзнание, все още можете да се справите без необходимостта да правите изкуство или танцов проект", заяви Потър.

Докато работеха в шведския Йостерсунд, хората на Потър пишеха истории, организираха художествени изложби и дори поставиха легендарния балет на Чайковски "Лебедово езеро“.

  Сподели
376