Кийн: Това бе проверка на реалността за Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Кийн: Това бе проверка на реалността за Ман Юнайтед

Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн смята, че "червените дяволи" все още не са готови да вземат титлата във Висшата лига и поражението с 3:2 от Арсенал е "тест за реалност" за тях.

След впечатляващото представяне на Юнайтед през последните седмици, за отбора на Ерик Тен Хаг се говори като част от надпреварата за титлата.

Въпреки това Кийн смята, че Арсенал е успял да свали "дяволите" на земята и да покаже, че Тен Хаг все още има много работа, най-вече по набирането на играчи.

"Юнайтед постигна напредък, но в края на мача погледнах Шоу и има въпроси относно играта му като ляв бек. Уан-Бисака, Фред, Мактоминей – все едно Юнайтед не са се отдалечили от минали проблеми.

Не ги обвинявам, защото това бе труден мач и трябва да отдадете заслуженото на Арсенал. Това бе проверка на реалността. Все още смятам, че на Юнайтед липсват много. Те бяха лишени от редица играчи, но с отбор като този на Юнайтед, трябва да можеш да се справиш с това.

Тогава, когато мачът стане труден, погледнете пейката и тя оставя много от желаната. С всичките пари, които Юнайтед похарчи, все още им липсва много.

Мисля, че те определено ще бъдат в топ 4. Може би ще спечелят Купата. Но ако говорим за битката за титлата, все още е твърде трудно за тях", зави Кийн.

  Сподели
544