Фърги: Скоулс ще продължи


И. Ангелов

Фърги: Скоулс ще продължи

Сър Алекс Фъргюсън предположи, че легендата в халфовата линия на Манчестър Юнайтед, Пол Скоулс, е готов да поднови договора си поне за година. Скоулс приближава края на блестяща кариера и напоследък изскочиха множество твърдения, че бившият английски национал ще се пенсионира през лятото. Дейвид Гил, изпълнителният директор на тима, разкри миналата седмица, че 36-годишният може да реши да окачи бутонките в края на сезона.

Но преди последния мач за сезона срещу Блекпул, Фъргюсън разкри, че Скоулс може да отложи пенсионирането си. 12-месечен контракт ще бъде предложен на футболиста, като Фърги е оптимистичен за изхода от ситуацията: "Не мисля, че това ще е последният му мач," заяви Сър Алекс за мача с Блекпул. "Ние дискутирахме въпроса и аз го посъветвах да продължи. Ще говорим пак в края на сезона."

Пол Скоулс прекара цялата си кариера на "Олд Трафорд" и вкара 150 гола в 674 мача за "Червените дяволи". Той е част от 10 шампионски отбора в лигата, а след като пропусна финала на Шампионска лига през 1999 срещу Байерн поради наказание, той се реабилитира с титла през 2008 срещу Челси.

  Сподели
178