Палас взе късна точка от Ман Юнайтед


И. Ангелов

Палас взе късна точка от Ман Юнайтед

Кристъл Палас посрещна Манчестър Юнайтед в срещата от деветнадесетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Селхърст Парк" гостите поведоха, но допуснаха изравняване в самия край от статично положение за 1:1, а в срещата и Касемиро си изкара пети жълт картон, който ще го извади от важната предстояща среща с лидера Арсенал във Висшата лига.

В 43-ата минута точно преди края на първата част Юнайтед поведе когато Ериксен намери Бруно Фернандеш за 1:0. Голът може би успокои гостите за втората част и те отстъпваха в играта, но се държаха стабилно почти до края, когато Палас заигра все по-агресивно.

Така в 80-ата минута Касемиро си изкара жълт картон в опит да спре противник, а в 91-ата при статично положение от пряк-свободен директно стреля Заха, който с фалцов удар точно над гредата изстреля топката в горната греда и мрежата неспасяемо за Де Хеа - 1:1.

С точката Юнайтед застава на 1 точка над Нюкасъл на трета позиция при равен брой мачове. Ман Сити също е равен по точки с Юнайтед но има мач по-малко, докато Арсенал е далеч напред с 47 и мач по-малко.

  Сподели
528