Лампард: Не използвахме шансовете си


Н. Гавазов

 Лампард: Не използвахме шансовете си

Мениджърът на Евертън Франк Лампард коментира поражението на неговия тим от Саутхемптън с резултат 1:2 в мача от 20-ия кръг на английската Висша лига. И двата тима са съседи в класирането, като "карамелите" са на 19-о място, а "светците" на 20-о.

"Нашата страст е неоспорима. Бе труден мач, защото двата отбора се бореха за точки, а не за мястото, където искаха да бъдат. Имахме своите шансове, но не ги използвахме. Това е лош ден. Трябва да поемем отговорност, преди всичко аз самият. Трябва да се справим по-добре.

Бяхме добре през първото полувреме. Играхме доста праволинейни напред и имахме представа какво искаме да направим. Казах на играчите: "Това не е огромна тактическа игра, просто трябва да се съберем и да положим усилия".  Местните фенове са съпричастни към това. Голът след почивката обърна хода на мача.

Когато поемете тази работа, вие разбирате нейната природа. Искам всичко да е точно тук. Ще се опитам да направя всичко по силите си. Миналата година имахме невероятни моменти, когато останахме будни, когато хората си мислеха, че ще изпаднем", заяви Лампард.

  Сподели
291