Ман Юнайтед на полуфинал през Чарлтън


И. Ангелов

Ман Юнайтед на полуфинал през Чарлтън

Манчестър Юнайтед посрещна Чарлтън Атлетик в четвъртфиналната среща от Купата на лигата днес на "Олд Трафорд", и домакините успяха да се справят със своя съперник. За победата с 3:0 гол вкара Антони в първото полувреме, а доста големи пропуски отчетоха редица от имената на Тен Хаг. В самия край на мача резервата Рашфорд добави два за крайния резултат.

В 21-ата минута бразилското крило вкара за 1:0 когато навлезе диагонално и фалцира топката в далечния ъгъл за красиво попадение. В 35-ата минута пряк-свободен удар от Фред срещна и гредата на противника. Гостите използваха контри за да затруднят вратата на Хийтън, който се справи с няколкото ситуации пред себе си.

Във второто полувреме Тен Хаг включи в игра някои от типичните титуляри на Юнайтед, които организираха доста положения, и в 90-ата минута Маркъс Рашфорд отново вкара за 2:0 за да затвърди изключителната форма за сезона, преди 4 минути след това отново да завърши изведен сам от Касемиро срещу вратаря за 3:0. 

Преди този мач Рашфорд бе замесен 12 гола в последните си 13 мача в Карабао къп - 9 гола и 4 асистенции, като добави десети и единадесети гол в статистиката.

 

  Сподели
544