Ливърпул и Уулвс равни във ФА Къп (видео)


И. Ангелов

Ливърпул и Уулвс равни във ФА Къп (видео)

Ливърпул посрещна Уулвърхемптън Уондърърс в срещата от третия кръг на ФА Къп. Днес на "Анфийлд" двата тима се разделиха при 2:2 с драматичен край на мача, в който "вълците" вкараха и трети гол в мрежата на противника, който ВАР отмени. Така срещата ще се играе отново на "Молиню" за определяне на тима, който ще продължи напред.

Уулвс поведе в 26-ата минута по комичен за Алисон начин, след като той бавеше една топка и накрая подаде на противник в лицето на Гуедеш. Португалецът веднага стреля под вратаря за 1:0. Точно преди полувремето да завърши домакините изравниха когато Арнолд с добра топка асистира на Нунез за удар без подготовка и 1:1.

В 52-ата минута Салах направи обрата когато бе изведен от Гакпо и наказа вратаря с ляв крак - 2:1. "Вълците" вкараха отново в 66-ата минута когато Хуонг Хи-Чан размени двойно подаване с резервата Куня и стреля под Алисон с малко късмет за 2:2.

В 82-ата минута Гомеш вкара красив гол за 3:2 за "вълците" с пета, но засада в атаката отмени попадението и изпрати срещата за преиграване.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
588