Тотнъм ударно се върна към победите (видео)


И. Ангелов

Тотнъм ударно се върна към победите (видео)

Кристъл Палас посрещна Тотнъм в срещата от осемнадесетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Селхърст Парк" гостите спечелиха с 4:0 като Хари Кейн се разписа два пъти, а Дохърти и Сон добавиха. Победата изпрати "шпорите" на 2 точки под топ 4 и Манчестър Юнайтед, но те имат и мач повече от "червените дяволи".

В първото полувреме голове нямаше, но след равностойно начало Палас овладя инициативата и можеше да води с положенията пред Аю и Олисе. Андерсен също не успя да вкара с добър удар от дистанция, докато тимът на Антонио Конте не показа много в нападение.

Веднага след паузата обаче Кейн се разписа в 48-ата минута след перфектно подаване от Перишич на главата на нападателя за 1:0. Така Кейн стана и само вторият човек в историята, вкарал голове в своя мач номер 100, 200 и 300 (днес) след Шерингам.

5 минути след това Кейн и удвои след двойно подаване с Брайън Гил и удар в далечния ъгъл за 2:0. В 68-ата минута едно отклонено центриране попадна в Дохърти и той насочи топката за 3:0, а 4 минути след това крайното 4:0 направи Сон.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
425