Астън Вила надигра Тотнъм (видео)


И. Ангелов

Астън Вила надигра Тотнъм (видео)

Тотнъм посрещна Астън Вила в срещата от поредния седемнадесети кръг на английската Висша лига. Днес на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" гостите спечелиха с 2:0 за да достигнат 12-ата позиция в таблицата, докато "Шпорите" не си помогнаха в борбата за топ 4, като ще останат на пето място с мач повече от шестия Ливърпул и само 2 точки аванс.

До почивката нямаше много положения пред двата отбора, но Кейн имаше най-добрата възможност и бе лишен от гола от изчистване на Йънг на линията. Точно след почивката обаче Вила откри в 50-ата минута когато Лорис не се справи с удар от дистанция на Луиз, Уоткинс го надбяга за да вземе топката и да намери Буендиа за лесен гол и 1:0.

Освен това тимът на Антонио Конте допусна и отново в 73-ата минута след загубена топка на Кейн и контра, в края на която Дъглас Луиз завърши от близо за 2:0.

Така Тотнъм допусна първи в мачовете си за 7-ми пореден мач, което прави за първи път от ноември 2010 г. и за първи път от 1988 г. допусна по 2 гола в 7 поредни мача. През 1988 г. тази поредица достигна до 8.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
927