Брентфорд и Тотнъм си подариха по точка (видео)


И. Ангелов

Брентфорд и Тотнъм си подариха по точка (видео)

Брентфорд посрещна Тотнъм в първата среща от коледната порция мачове на Висшата лига. Днес на "Брентфорд Къмюнити Стейдиъм" домакините поведоха с два гола, но допуснаха противника да се върне и дори да има възможност да спечели с удар в гредата на Кейн във втората част, но все пак двата тима се разделиха при 2:2.

В първата част Брентфорд доминираше и резонно до почивката се оттегли с гол аванс. В 15-ата минута удар на Янсен бе спасен от вратаря Форстър и Янелт бе там да довърши за 1:0. До почивката "пчеличките" останаха по-активни, като Иван Тоней също вкара гол, отменен поради засада.

След почивката нападателят все пак стигна до попадението си в 54-ата минута когато след корнер топката бе насочена към него и той завърши от непосредствена близост за 2:0.

От тук обаче Тотнъм се промени и овладя топката. В 65-ата минута Ленгле центрира от дълбоко и Кейн се извиси за неспасяем удар с глава за 2:1. 

В 71-ата минута след добра игра на Кулушевски от дясно той намери Хьойберг на стрелкова позиция в полето за 2:2. В 84-ата минута гредата спря Кейн от нов гол, отново след подаване на Ленгле на главата на нападателя. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
380