Вдигат двойно заплатата на Чичарито


Н. Гавазов

Вдигат двойно заплатата на Чичарито

Ръководството на Манчестър Юнайтед има намерение да удвои заплатата на Хавиер Ернандес след силната кампания на мексиканеца, съобщава Stretty News . Както е известно, Чичарито се представи блестящо през своя първи сезон на "Олд Трафорд" и успя да впечатли всички със силните си изяви на терена. Мексиканецът реализира 20 гола във всички турнири и изигра ключова роля за спечелването на 19-ата рекордна титла от „червените дяволи" и класиране на финал в Шампионската лига.

Нападателят пристигна от Чивас Гуадалахара на "Олд Трафорд" през лятото на миналата година срещу скромната сума от 7 милиона паунда и подписа 4-годишен договор, според който прибира по 25 хиляди паунда седмично.

Сега обаче заплатата на 22-годишният играч може да скочи до 50 хиляди паунда на седмица. Очаква се ръководството съвсем скоро да увеличи възнаграждението на младата звезда на Манчестър Юнайтед.

По-рано през седмицата Пеле похвали мексиканеца, заявявайки, че той е новия Меси, а Гигс заяви, че всеки един отбор има шанс, ако има в състава си футболист като Ернандес.

 

  Сподели
89