Ман Юнайтед и Ливърпул се интересуват от Гакпо


Н. Гавазов

Ман Юнайтед и Ливърпул се интересуват от Гакпо

Крилото на ПСВ Коуди Гакпо ще обсъди бъдещето си с най-добрите европейски клубове, включително Манчестър Юнайтед и Ливърпул след Световното първенство в Катар.

Известно е, че Юнайтед имаше интерес към Гакпо през миналото лято, но мениджърът на "червените дяволи" Ерик Тен Хаг предпочете да инвестира в покана към Антпни от бившия му клуб Аякс.

По-рано тази седмица Юнайтед обяви прекратяването на договора на Кристиано Роналдо, а сега "червените дяволи" отново обмислят трансфер на Коуди.

През този сезон обаче Гакпо вкара 15 гола и даде 14 асистенции за ПСВ и вече отбеляза два пъти за националния отбор на Нидерландия на Мондиал 2022, поради което броят на кандидатите за Коуди се увеличи драстично.

Сега, според Voetbal International, Ливърпул, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен също искат да получат Гакпо. Коуди обаче е фокусиран върху националния отбор и ще се погрижи за бъдещето си след края на турнира.

Добавяме, че трансферът на 23-годишния нидерландец се оценява на поне 50 милиона евро (43 милиона паунда). Това обаче е преди Мондиал 2022.

  Сподели
522