Барнс: Ливърпул може да е шампион догодина


И. Ангелов

Барнс: Ливърпул може да е шампион догодина

Легендата на Ливърпул Джон Барнс вярва, че клубът може да направи сериозно предизвикателство към шампионите догодина, ако успее да направи добри трансферни удари лятото. "Червените" са на път да изгубят рекорда си за най-много спечелени шампионата, след като на Манчестър Юнайтед е нужна само една точка от два оставащи до края двубоя. Това ще ги направи шампион за 19-ти път - с един повече от Ливърпул.

Ливърпул се провалиха в опита си да се класират за Шампионска лига миналата година, и дори се застояха в зоната на изпадащите в един период, но уволняването на Рой Ходжсън, заедно с идването на Кени Далглиш, повдигна духа на клуба и "червените" достигнаха добра форма. Джон Барнс вярва, че ако докарат правилните играчи, "мърсисайдци" имат шансове за титлата.

"Времевата линия за атака на трофея зависи от качеството на футболистите, които привличаш. Ако не допринасят с допълнителна класа, тогава няма да имаш шанс за титлата. Но може да се прогресира поне. С малко повече инвестиция, 2 или 3 качествени футболиста, и Ливърпул ще може да предизвикат шампиона догодина. Всичко зависи от това кой ще бъде привлечен."

  Сподели
175