Петров: Разочаровахме феновете


И. Ангелов

Петров: Разочаровахме феновете

Стилиян Петров признава, че през този сезон Астън Вила не изпълни очакванията и разочарова феновете си. Вила завършва в топ 6 непременно през последните 3 сезона, а сега е тъкмо извън зоната за изпадане. Петров се обърна към своите съотборници да се стегнат и да покажат, че това е явление само за тази година, но също изяви желанието си да види нови попълнения през лятото.

Българинът каза: "С качествените футболисти, които притежаваме, трябва да сме сигурни, че това е единично явление. Не отговорихме на очакванията. Не се представяме добре този сезон и за това може да виним единствено себе си и никой друг. Разочаровахме феновете, няма какво да се лъжем, ще трябва да се реабилитираме догодина. Последните 3 сезона бяхме шести. Този сезон не показахме на какво сме способни, затова следвашият ще е голям за нас. Беше дълъг и разочароващ сезон."

Когато бе попитан за нови попълнения Стилиян каза: "Мисля, че трябва да говорите с хората, които отговарят за тези неща. Ако стана аз мениджър, ще ви кажа. Но сериозно - винаги е добре да идват нови попълнения, защото отборът се подобрява. Всеки отбор ще привлече някого, за да вдигне класата си, затова дано го направим и ние." 

  Сподели
200