Манчини: Горд съм със своя отбор


Н. Гавазов

Манчини: Горд съм със своя отбор

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини остана изключително доволен след снощната победа с 1:0 над Тотнъм, в отложен мач от 33 кръг на Висшата лига на Англия. Благодарение на успеха си, който стана възможен след автогол на Крауч, „гражданите" вече са недосегаеми на четвъртото място в класирането и по този начин си гарантираха участие в Шампионската лига догодина.

"Фактът, че успяхме да си осигурим класиране в челната четворка, е един много важен момент за отбора. Аз съм наистина изключително горд, защото Манчестър Сити най-после ще може да играе в Шампионската лига и оттук нататък ще вървим само нагоре. Смятам, че имаме футболисти, които заслужават да участват в най-големия турнир в Европа и разполагаме с много добър състав, за да постигнем успехи там", заяви Манчини за Sky Sports.

"Когато дойдох в клуба, казах че Сити може да бъде един от най-добрите отбори в Европа. Ние направихме първата стъпка към това нещо. Мога само да поздравя играчите, защото те свършиха работата си по наистина фантастичен начин", допълва италианският специалист.

 

  Сподели
113