Невил събира отново златното поколение за бенефиса с Ювентус


И. Ангелов

Невил събира отново златното поколение за бенефиса с Ювентус

Бившите звезди на Манчестър Юнайтед от 90-те и началото на новото хилядолетие се събират отново на "Олд Трафорд", за да изпратят една от легендите на спорта - Гари Невил, който отдаде 19-годишна служба за "Червените дяволи". Бившите любимци на феновете на "червените" Ники Бъд и Фил Невил са потвърдили, че ще участват в мача, докато своето решение ще обяви и Дейвид Бекъм.

Пред официалния сайт на клуба Гари Невил разказа за срещата на 24 май: "Не мога да желая нищо повече от това моите приятели да се завърнат за последен сблъсък. Ако това стане възможно ще бъде много специално за мен, много ще се радвам да ги видя. Като млади тук бяха много специални времена за нас - изживявахме мечтите си и може би ще си ги припомним срещу Ювентус."

Приятелите на Невил от школата на Юнайтед, започнали заедно кариерите си, Пол Скоулс и Райън Гигс също ще вземат участие в бенефиса. Филип Невил добави: "Много съм развълнуван да се върна на "Олд Трафорд" и да празнувам специалния случай с брат си. Очаквам с нетърпение да се върнем с приятелите си на терена. Ще е фантастично за всички, цялото семейство. Те ще видят края на една блестяща кариера."

Ники Бът също изгаря от нетърпение за случая: "Когато Гари ме попита дали искам да играя веднага казах "Да", особено като разбрах, че цялото поколение от школата 1992 година ще участва. Беше изумително как растяхме заедно с клуба през годините, и ако се върнете назад ще видите интересна история. Мисля, че феновете ще приветстват всеки с удоволствие, тъй като за Гари те са всичко."

Мачът ще се състои дни преди финала на Шампионска лига срещу Барселона на "Уембли", като според слуховете Петър Шмайхел и Ерик Кантона също може да участват.

  Сподели
187