Гарначо носи победа на Юнайтед над Фулъм


И. Ангелов

Гарначо носи победа на Юнайтед над Фулъм

Фулъм посрещна Манчестър Юнайтед в срещата от петнадесетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Крейвън Котидж" гостите поведоха, но домакините се върнаха до равен след гол на бивш кадър именно на Юнайтед в лицето на Дан Джеймс. В последната минута от продълженията срещата реши резервата Алехандро Гарначо, а гол и асистенция в мача за Юнайтед направи Ериксен.

В 14-ата минута Касемиро стартира контра за гостите и с няколко подавания се стигна до полето и пас на Бруно към Ериксен за 1:0. Халфът стана първият датчанин, който вкарва за "червените дяволи" от 1995 г. когато в Суперкупата на УЕФА Петер Шмайхел вкара на Ротор Волгоград.

До почивката може да се каже, че Фулъм надигра, но Де Хеа не допусна гол в две големи положения. Той спаси вратата си два пъти и в началото на втората част, преди в 60-ата Дан Джеймс да се появи като резерва на Уилсън. Само след минута грешка на Бруно даде шанс на домакините да се впуснат напред и Кеърни центрира за Джеймс в полето за 1:1.

В 72-ата минута Тен Хаг замени Марсиал с Алехандро Гарначо и играта на гостите се промени. Младокът стартира с пробив след пробив по лявото крило като след редица опасности, той стигна и до гол в 93-ата минута когато бе изведен от Ериксен под ъгъл, но с насочен удар матира вратаря за 2:1.

  Сподели
510