Тотнъм обърна Лийдс в голово шоу (видео)


И. Ангелов

Тотнъм обърна Лийдс в голово шоу (видео)

Тотнъм посрещна Лийдс Юнайтед в срещата от петнадесетия кръг на английската Висша лига, и днес на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" двата тима сътвориха драматичен двубой, в който имаше всичко и при седем гола "шпорите" победиха с обрат и 4:3 за да задържат третото място в таблицата преди срещата на Нюкасъл от кръга.

В 10-ата минута Лийдс поведе при контра, в края на която Аронсон с умно подаване намери Съмървил за удар в долния ляв ъгъл и 1:0. В 25-ата минута Тотнъм изравни след корнер, който Меслие боксира към Кейн и волето му за 1:1.

В 43-ата минута Лийдс отново излезе напред след корнер на Лийдс, който Кулушевски не успя да избие добре и Роберто Морено вкара за 2:1. 

След почивката Тотнъм отново вкара бързо в 51-ата минута когато избит удар на Кейн попадна на границата на полето и Бен Дейвис стреля ниско за 2:2. В 76-ата минута гостите поведоха за трети път отново след изключителна игра на Родриго - 3:2.

В 81-ата минута центриране на Дохърти бе избито към Бентанкур, той овладя на гърди и стреля за 3:3. Стигна се и до 2 минути след това и спринта на Кулушевски от дясно, след който той върна отново за Бентанкур и удар с вътрешната част на крака за 4:3.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
542