Ман Юнайтед ще се върне за Белингам


Н. Гавазов

Ман Юнайтед ще се върне за Белингам

Манчестър Юнайтед направи полузащитника на Борусия Дортмунд и английския национален отбор Джуд Белингам една от основните си цели за следващото лято.

През лятото на 2020 г. Юнайтед вече се опита да купи Белингам. Сър Алекс Фъргюсън лично обиколи тренировъчната база с Джуд, но Джуд шокира "червените дяволи", като се отправи към Дортмунд.

Оттогава Белингам си спечели репутацията на един от най-добрите полузащитници в световния футбол, въпреки че Джуд е само на 19 години и цялата му кариера е пред него.

Както Daily Star съобщава в ексклузивна статия, Юнайтед продължава да следи отблизо напредъка на Белингам през цялото това време и в края на сезона "дяволите" ще бъдат готови да направят нов опит да вземат Джуд.

Спортният директор на Юнайтед Джон Мърто е имал няколко срещи през последните седмици с мениджъра Ерик Тен Хаг, за да обсъдят трансферните планове на клуба за следващото лято. А Белингам бе избран за една от приоритетните цели на "дяволите".

Шефовете на "Олд Трафорд" обаче разбират, че ще имат реалистичен шанс да придобият Белингам на стойност £100 милиона само при положение, че отборът се класира за Шампионска лига.

  Сподели
875