Клоп: С тази игра ще останем без ШЛ


Н. Гавазов

Клоп: С тази игра ще останем без ШЛ

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че отборът му няма да се класира за Шампионска лига, ако не подобри играта си.

В събота Ливърпул допусна първата си загуба в последните си 30 домакински мача във Висшата лига, отстъпвайки с 2:1 от Лийдс.

Сега "червените" са на осем точки след първите четири във Висшата лига и Клоп има сериозни опасения, че билетът за елитния европейски турнир може да се изплъзне на отбора му.

"Това не е основната ми грижа в момента, но със сигурност не съм толкова глупав, за да не знам за разликата и кой е по-висок. Не можем да се класираме за Шампионска лига, ако играем толкова нестабилно, колкото го правим в момента. Трябва да го поправим. Това е.

Най-много ме притеснява как се защитавахме при втория гол. Допуснахме в ситуация, в която се защитихме по неприемлив начин. Двама срещу един - дори трима срещу един за секунда, след което подават топката и ситуацията изведнъж става двама срещу един в наказателното поле.

При 1:0 имахме страхотни положения, но най-голямото разочарование бе как се защитавахме при втория гол. Това не трябва да се случва.

Лесно бих се съгласил на равенство в този момент, но ние стоим тук с празни ръце и това е съвсем различно чувство“, заяви Клоп.

  Сподели
627