Венгер ще харчи за подсилване на тима


И. Ангелов

Венгер ще харчи за подсилване на тима

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че е готов и ще трябва да харчи пари през лятото, за да подсили отбора си и да го направи претендент за титлата догодина. "Артилеристите" трябва да се надяват на голяма издънка от Манчестър Юнайтед, за да видят шансове за титлата този сезон. Французинът бе попитан за трансферните цели:

"Имаме много млад отбор и трябва да го подсилим с нови лица през лятото. Не знам колко футболиста ще ми трябват. Зависи кой ще напусне, защото отборът е голям. Имаш същите проблеми навсякъде. Когато нямаш достатъчно футболисти те питат "Защо нямаш още един нападател на пейката?" Освен това не може да си недоволен от играчи, на които не си дал шанс. Сложно е."

Днес Арсенал гостуват на Стоук Сити, място, на което обичайно им е трудно. Но победа тук ще бетонира поне третото място за тима. За Венгер това е крачка към добрия край на сезона: "Първото нещо бе да сме в четворката, като миналата неделя беше решаваща за това. Сега, стъпка по стъпка, ще завоюваме и третото място. Още не сме там, трябва да вземем ползи от загубата на Манчестър Сити. Трябва да се фокусираме над представянето си. След доброто си представяне срещу Юнайтед дано сега не свалим оборотите."

  Сподели
198