Стилиян с асистенция за Вила, Марто Петров не игра за Болтън (видео)


В. Мухарски

Стилиян с асистенция за Вила, Марто Петров не игра за Болтън (видео)

Болтън загуби у дома от Съндърланд с 1:2, с гол в последната минута на срещата. Българският национал Мартин Петров не взе участие за домакините. Гостите бяха по-активнии през първата част и в 45-ата минута логично дръпнаха в резултата с гол на Зенден.

След почивката Болтън диктуваше темпото на игра. Усилията на домакините бяха възнаградени в 87-ата минута. Тогава появилият се като резерва Иван Класнич засече центриране на Морено и прати топката в мрежата на Съндърланд за 1:1. В добавенто време на срещата Сълей Мунтари донесе трите точки за гостите.

Видео: Тук

В друга среща от кръга, Астън Вила и Уигън завършиха наравно при резултат 1:1. Българският национал Стилиян Петров подаде за изравнителното попадение, дело на Ашли Йънг в 17-ата минута. 7 минути преди това Шарл Нзогбия изведе гостите напред в резултата. С равенството Вила си осигури оставането в елита, докато Уигън продължава да се бори от изпадане.

Видео: Тук

Нюкасъл победи Бирмингал с 2:1. В 36-ата минута Амеоби от дузпа откри резултата. Две минути преди края Тейлър удвои. В 45-ата минута Боуйър вкара за крайното 2:1.

Видео: Тук

Уест Хам и Блекбърн не успяха да се победят, завършвайки 1:1. Робъртс изведе гостите напред в резултата с гол в 12-ата минута на срещата. В 78-ата Хицлспергер вкара за крайното 1:1.

Видео: Тук

  Сподели
176