Скоулс: Съчувствам на последните треньори на Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Скоулс: Съчувствам на последните треньори на Ман Юнайтед

Легендарният полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс сподели мнението си за ситуацията с клубния нападател Кристиано Роналдо.

"Не мисля, че ще има проблеми заради отношението на Роналдо. Той е професионалист. Ако се извини, ще се върне в отбора.

Съчувствам на последните треньори на Манчестър Юнайтед. За тях винаги е имало някакъв проблем с голям играч. Пол Погба бе в отбора дълги години и винаги имаше проблеми с него. Сега пристигна Тен Хаг  и присъствието на Роналдо се превърна в негов проблем. Тази тема разсейва треньора и отбора от това, което искат да правят.

Но още по-голям проблем е, че Роналдо остава голмайсторът на Манчестър Юнайтед. Така че понякога ще трябва да излиза на терена. Ако си представите, че той щеше да излезе за 20 минути в края на мача срещу Челси... Ситуацията бе подходяща за него. Той може да помогне да спечели повече точки.

И тогава има Лига Европа. Тен Хаг ще даде почивка на играчите, няма да пуска Рашфорд за всеки мач. Идеален е за Роналдо. Дали Кристиано ще се задоволи с такава роля... Ако иска да играе за Манчестър Юнайтед, той няма други възможности. Но бе необходимо да се реши този проблем в началото на сезона. Роналдо трябва да се съгласи. На 37 или 38, много от нас биха се съгласили. Но не и той. Той вярва, че трябва да играе във всеки мач“, заяви Скоулс.

  Сподели
733