Нани: Юнайтед е фаворит срещу Челси


И. Ангелов

Нани: Юнайтед е фаворит срещу Челси

Крилото на Манчестър Юнайтед Луиш Нани започна войната на нерви преди мача утре срещу Челси. Тази среща ще е решаваща за титлата, като победителят от нея може да излезе шампион в края на сезона. Преди 2 месеца момчетата на сър Алекс бяха с 15-точково предимство пред Челси и на практика си бяха усигурили 19-ата титла.

Но оттогава Челси влезе в добра форма и стопи преднината до 3 точки. Сега те гонят Юнайтед на върха, като този мач не може да дойде в по-удобен момент за тях. Но Нани твърди, че Челси нямат психическата подготовка, а неговите съотборници са с приповдигнат дух след триумфите в Европа.

"Резултатите срещу тях в Шампионска лига са много добри за нас. Тяхното елиминиране ще ни даде психологическо предимство преди жизненоважния мач в неделя. Ние показахме, че може да ги бием и двата кръга. Срещу Арсенал не бяхме в топ формата си, но не може да излезем и този път неподготвени. Осъзнаваме, че ще трябва да вдигнем темпото и самочувствието срещу Челси. Трябва да покажем най-доброто ако искаме трофея. Винаги е опасно да играеш срещу Челси. Те имат някой фантастични футболисти. Винаги са претенденти за титлата. Ние ги уважаваме, но трябва да ги победим. Ще е трудно, но сме удома. Ако победим това ще ни даде голямо предимство за титлата."

На домашна почва "Червените дяволи" спечелиха главозамайващите 49 от 51 възможни точки. С тази уникална форма и завръщането на Уейн Рууни те излизат срещу предизвикателството.  

  Сподели
201