Клоп: Ливърпул не участва в битката за титлата


Н. Гавазов

Клоп: Ливърпул не участва в битката за титлата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изключи отбора си от борбата за титлата във Висшата лига след поражение с 3:2 от Арсенал.

След загубата на "Емирейтс" в неделя, Ливърпул увеличи изоставането си от лидера във Висшата лига Арсенал до 14 точки. В тази ситуация Клоп предпочита да забрави за титлата и да се фокусира върху решаването на проблемите на отбора си.

"Не сме в шампионска надпревара. В момента имаме проблеми, но не можем да се предадем. В такава ситуация, като нашата, трябва да излезете и да се борите. Ние не сме тук, за да бъдем доволни от нашата ситуация и да си спомняме за изминалата година.

Много сме разочаровани. И при трите гола допуснахме грешки в решаващи моменти. Да допуснем в първата минута не е това, което искате. Лош старт.

Започнахме да контролираме мача срещу много агресивен и напълно уверен Арсенал. Показахме нашата класа и изравнихме със страхотен гол. След това влязохме в открита игра и това ни се получи.

Но преди почивката направихме голяма грешка. В този момент си мислиш: "Какво правим?". Най-лошото начало, което е възможно. Най-лошият възможен край", заяви Клоп.

  Сподели
683