Брендън Роджърс отказал на два клуба заради Лестър


Н. Гавазов

Брендън Роджърс отказал на два клуба заради Лестър

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс разкри, че е отхвърлил предложения от два клуба поради лоялност към "лисиците".

Лестър стартира слабо новия сезон и в пресата се разпространяват слухове за възможно уволнение на Роджърс, който обаче успокои спекулациите с победата с 4:0 над Нотингам Форест миналия понеделник.

По-рано имаше и слухове, че самият Роджърс, недоволен от трансферната дейност на "лисиците" през януари, може да напусне, но Брендън призовава да не се съмнява в неговата преданост към клуба.

"Получих ли някакви гаранции след понеделник? Не. Не ми трябват. Всъщност не ми трябват. Говорих с президента преди мача, но той също присъстваше на мачовете, които загубихме.

Той, семейството и персоналът му много ме подкрепят. Те разбират предизвикателствата, пред които се изправихме през лятото.

Но те знаят, че имат пълното ми уважение и нямам нужда президентът или някой друг да говори с мен за бъдещето. Те вярват, че мога да свърша работата. Знаят, че съм отдаден на клуба, защото останах, когато имах възможността да напусна. Няколко възможности.

Това обаче не означава, че ми дължат нещо. Искам да бъда успешен за клуба, за феновете и те ми вярват. В противен случай щяха да ми кажат", заяви Роджърс.

The Athletic предположи, че двата клуба са били Арсенал и Нюкасъл преди назначаването съответно на Микел Артета и Еди Хоу.

  Сподели
414