Робъртсън назова втория отбор, в който би могъл да играе


Н. Гавазов

Робъртсън назова втория отбор, в който би могъл да играе

Защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън нарече Селтик единствения друг клуб, в който може да си представи, че играе. .

Робъртсън е брилянтен играч за Ливърпул от 2017 г. и има договор до юни 2026 г. Анди си спечели репутацията на един от най-добрите леви бекове в света с представянето си за "червените".

Бранителят твърди, че негов приоритет е да прекрати кариерата си в Ливърпул, но ако това не е възможно, 28-годишният шотландец с радост ще отиде в Селтик, който подкрепя от дете.

"Мисля за това всеки път, когато гледам Селтик. Когато ги гледаш и видиш "Селтик Парк" пълен... Това е мечтата на феновете.

В идеалния случай бих искал да завърша кариерата си тук, в Ливърпул. Ако мога да покажа висококачествен футбол до края на кариерата си, това е пътят, който бих поел.

Но когато растях и подкрепях Селтик, мислех, че искам да посветя най-добрите си години на тях. Дори когато бях в Куинс Парк, все още мечтаех да играя за Селтик и да посветя най-добрите си години на Селтик.

Не искам да се преместя там на 34-35 години, за да ме мразят чичовците ми, защото не мога да се движа повече! Времето ще покаже. Аз съм човекът, който живее в настоящето. Не гледам много напред и не се оглеждам често назад. Всичко с времето си", заяви Робъртсън.

  Сподели
672