Ман Юнайтед няма да е активен през зимата


Н. Гавазов

Ман Юнайтед няма да е активен през зимата

Спортният директор на Манчестър Юнайтед Джон Мърто призова да не се очаква повече активност от неговия клуб през зимния трансферен прозорец.

Юнайтед похарчи рекордните £225 милиона миналото лято за изграждане на отбор, който дори Мърто признава, че е повече от планираното.

Джон обещава, че отсега нататък разходите на "червените дяволи" ще бъдат по-скромни и клубът планира да направи основните покупки след края на сезона.

"Направихме значителна инвестиция в състава на първия отбор през лятото с пет постоянни трансфера и тези играчи в стартовия състав. Нашите трансфери  комбинират опитни международни играчи с млади, прогресивни таланти.

Също така преминахме през повече раздяла от обикновено и това е също толкова важно за подновяването на състава след разочароващия сезон 2021/22. Ще продължим да подкрепяме Ерик (Тен Хаг), за да имаме играчи с правилните умения и характер, за да постигнем успех, при спазване на финансова устойчивост.

Като цяло, ние изпреварваме графика в попълването на нашия отбор във връзка с нашите планове за началото на лятото и не очакваме същата активност през следващите трансферни прозорци. Както винаги, фокусът ни е върху летния прозорец“, заяви Мърто.

  Сподели
461