Чичарито: Скоулс и Гигс ни водят


И. Ангелов

Чичарито: Скоулс и Гигс ни водят

Шавиер Ернандес "Чичарито" разкрива, че ветераните Райън Гигс и Пол Скоулс са казали на тима "да играят като футболисти на Манчестър Юнайтед", за да спечелят лигата. Мексиканецът иска да не допуска глупави грешки в последните мачове и обеснява, че именно опитните играчи водят младите към успехи, припомняйки им великата история.

Нападателят на Юнайтед се надява да завърши добре дебютния си сезон, спечелвайки Висшата лига, но напомни, че ветераните водят отбора. Ернандес сътвори сензация откакто се присъедини към "Червените дяволи" през лятото. Той е отчаян да спечели първенството в първата си година. По въпроса той се изказа пред Inside United: "Ще значи наистина много за мен. Толкова искам да спечеля медал, а и трофей. Ще е перфектен край на сезона."

Юнайтед стъпиха накриво напоследък, а конкурентите от Челси взеха последните 25 от 27 възможни точки в мачовете си. Така се създаде напрежение върху тима на сър Алекс Фъргюсън. Чичарито добави: "Те(Гигс и Скоулс) ни казват, че трябва да играем като футболисти на Манчестър Юнайтед, винаги да си спомняме богатата история на клуба и никога да не даваме по-малко от 100 процента от себе си на терена. Да си в Юнайтед означава да побеждаваш - не може да мислиш, че ще завършиш наравно или ще загубиш. Това е настроение, което ни печели трофеи. Трябва да избягваме глупави грешки и да играем всеки мач като за последно."

  Сподели
163