Фърдинанд: Всеки след Тухел ще е крачка назад


Н. Гавазов

Фърдинанд: Всеки след Тухел ще е крачка назад

Рио Фърдинанд говори за уволнението на Томас Тухел от Челси.

"Той спечели 60% от мачовете. Много треньори биха искали такъв показател. Челси даде ясна позиция и каза: "Така сме сега“. Това е грандиозно съобщение от Тод Боели и неговия нов режим. Това води до въпроса: как ще действат? Имат ли някой предвид?

Имена изскачат в абонаментите ми в WhatsApp - Почетино, Потър, Зидан. Потър свърши фантастична работа. Мисля, че по-големи клубове от Брайтън ще го повикат с цялото ми уважение. Но ще го приеме ли?

Когато се премести в Брайтън, стилът им на футбол веднага се промени. Има ясна идентичност. Мисля, че той би бил чудесен вариант в този смисъл.

Въпросът е дали ще може да се справи с опитните играчи? Що се отнася до работата със звездни футболисти и тяхното его, има гръбнак от млади играчи, които веднага биха се почувствали топло към него.

Изглежда всеки, който сега дойде след Тухел, ще бъде възприет като крачка назад. Той е достоен треньор. Всички играчи, с които общувам, говорят положително за него. Той е честен и директен. Той ясно разбира как иска да се играе.

Не мога да го разбера За мен няма смисъл", заяви Фърдинанд.

  Сподели
871