Уорнък: Постижението на живота ми


И. Ангелов

Уорнък: Постижението на живота ми

Мениджърът на Куйнс Парк Рейнджърс Нийл Уорнък чувства, че постигането на промоция за Висшата лига с лондонския тим е най-голямото постижение в кариерата му. КПР си спечелиха път към Премиършип след победа с 2:0 като гост на Уотфорд в събота, като така спечелиха Чемпиъншип. Това е много задоволително за Уорнък, след като само преди година КПР бяха кандидати за изпадане в долните нива на английския футбол.

"Прекрасно чувство. Това е най-добрата работа, която съм свършил," каза Уорнък пред Sky Sports. "И друг път съм печелил промоции, но не в толкова кратък период от време. За 13 месеца от изпадащ се превърнахме в Шампион. През последния сезон играчите са фантастични. Не мога да виня никой от тях."

Но издигането към Висшата лига бе засенчено от потенциалните обвинения от страна на ФА за нарушаване на трансферните правила от страна на КПР. Изслушване по въпроса ще стане във вторник, като ФА ще се произнесе в петък. 

"Ще продължа само с печеленето на мачове," каза мениджърът по въпроса. "Като погледнах заглавията, това ни унищожи. Мястото стана като морга. Всички си задаваме върпоси. Ще чакаме до петък. Доволен съм от това, което ми каза екипа по въпроса. Не се страхувам от нищо. Дойдох да спечеля промоцията и това направих. Ще съм доволен като се приключи въпроса и тогава ще мисля за него."

  Сподели
192