Стилиян и Марто Петров със загуби, Фулъм размаза Съндърланд


В. Мухарски

Стилиян и Марто Петров със загуби, Фулъм размаза Съндърланд

В мач от 35-ия кръг на английската Висшата лига Блекбърн победи Болтън с минималното 1:0. Българският национал Мартин Петров влезе като резерва в 68-ата минута, но въпреки това не успя да помогне на своя тим за да стигне до нещо повече от поражение. Единственото попадение в срещата отбеляза Мартин Олсон в 20-ата минута.

В друг мач от кръга Уигън и Евертън завършиха наравно - 1:1. Чарлз Н'Зогбиа даде преднина на домакините в 21-ата минута. Крайнния резултат оформи Лейтън Бейнс, от дузпа, в 78-ата минута.

Фулъм победи Съндърланд като гост с класическото 3:0. В 33-ата минута Гаел Какута се разписа за 1:0. През втората част паднаха останалите попадения, и двете дело на Саймън Дейвис, съответно в 61-ата и 73-ата минута.

Уест Бромич се наложи над Астън Вила с 2:1. 86 минути за гостите изигра българският национал Стилиян Петров, който отправи няколко опасни удара, но нямаше късмет да запише името си сред голмайсторите и по този начин да помогне на своя тим за частичен успех. Вила поведе в резултата с нелеп автогол на Мейте още в 4-ата минута. След час игра Питър Одемвинги изравни. Крайното 2:1 оформи Юсуф Мулумбу в 84-ата минута.

В друг мач от кръга Блекпул и Стоук Сити не успяха да си отбележат гол, завършвайки 0:0.

  Сподели
166