Хау: Всички са настроени срещу Нюкасъл Юнайтед


Н. Гавазов

 Хау: Всички са настроени срещу Нюкасъл  Юнайтед

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау се оплака, че други клубове от Висшата лига не желаят да продадат своите играчи на "свраките", като умишлено завишават цените.

След като богатите инвеститори от Саудитска Арабия купиха Нюкасъл, отношението към клуба от "Сейнт Джеймсис Парк" се промени - особено у дома.

Хау усети това добре по време на летния трансферен прозорец, но Еди е доволен, че Нюкасъл не е придобил репутация на клуб, който плаща повече за играчи.

"Другите клубове виждат ли Нюкасъл като заплаха? Това е вярно. Бих казал така. Определено го усетихме на пазара. Клубовете в страната не искаха да изглеждат така, сякаш ни помагат. Ще трябва да живеем с това.

Определено открихме, че никой не желае да ни направи услуга. Сега те се отнасят с нас по различен начин. Ако има някакви опции у дома, отборите вдигат цените, когато Нюкасъл поиска. Същото е и в останалия свят, ние трябва да се примирим с това.

Поради тази причина отказахме редица сделки и смятам, че е важно да нямаме репутацията на клуб, който плаща това, което искат. Мисля, че това е справедливо.

Вътре имаме чувството, че всички са срещу нас. Това е сериозно и очаквам с нетърпение това предизвикателство. Бих казал, че това ни прави по-обединени", заяви Хау.

  Сподели
378