Тевес може да напусне Сити


И. Ангелов

Тевес може да напусне Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини призна, че Карлос Тевес може да напусне клуба през лятото, независимо дали Сити ще играе в евротурнирите или не. За бъдещето на аржентинеца се спекулира още откакто подаде молба за напускане, въпреки че я оттегли седмица по-късно. Манчини не вярва, че силния сезон на тима е достатъчна причина за Тевес да остане. 

Пред Дейли Мирър той каза: "Трябва да говорим с Карлос за оставането му, но има време за това, сега се концентрираме над ФА Къп и Топ 4 в Премиершип. Не знаем дали оставането му зависи от място в Шампионска лига. За клуба е важно да спечелим ФА Къп и да сме в четворката. Ако Тевес се върне на 100% , той ще играе във финала и ще е капитан. Но мястото му не е гарантирано, ако не е готов. Мислим за финала, но не трябва да забравяме, че има още важни мачове в лигата. Може да си създадем проблем ако Карлос играе, но не е напълно излекуван."

Манчини сподели и плановете за бъдещето си, като той иска да остане на "Ийстландс": "Абсолютно. Ако зависеше от мен щях да остана. Положих много труд тук. Ще съм разочарован ако просто я подам на някой друг. Надявам се от сега нататък да ми е по-лесно." 

  Сподели
175