Евра: Арсенал е ранено животно


И. Ангелов

Евра: Арсенал е ранено животно

Левият бек на Манчестър Юнайтед Патрис Евра предупреди съотборниците си, че Арсенал са като "ранено животно" след като видяха как надеждите им за титлата се изпаряват със загубата от Болтън в последния им мач за Висшата лига. В неделя двата тима се срещат на "Емирейтс", като "артилеристите" искат да заличат разлика от 9 точки между отборите. До края обаче остават само 4 срещи.

"Трябва да се страхувате от раненото животно," каза Евра. "Сега е всичко или нищо за Арсенал, така че това е опасност. Те ще искат да покажат, че все още могат да вземат титлата. Имаме добър рекорд срещу Арсенал, но нещата се променят. Преди всички казваха, че Челси винаги побеждава Арсенал, но това не е вече така. Ние също губехме на "Стамфорд Бридж", но ги отстранихме от Шампионска лига. Те ще искат да прекъснат поредицата ни на "Емирейтс".

Загуба за Юнайтед ще означава, че Челси ще се доближи опасно до "Червените дяволи" на върха. Манчестър Юнайтед и Челси имат и мач помежду си скоро. По този повод Евра продължи: "В неделя ни чака голям мач. Голяма възможност. Върху нас има голямо напрежение. Ако загубим, а Челси победят Тотнъм, това ще ги приближи на 3 точки от нас. За това трябва да мислим сега."

  Сподели
172