Рууни: Ще продължавам да се боря за амбициите на Юнайтед


Н. Гавазов

Рууни: Ще продължавам да се боря за амбициите на Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни призна, че намерението му в началото на сезона да напусне „Олд Трафорд" е било огромна грешка и добави, че е много благодарен на клубното ръководство и на феновете за тяхната безрезервна подкрепа и доверие, които са му оказали и продължават да му оказват. Той призна също така, че е отдаден изцяло на каузата на отбора и ще направи всичко възможно Юнайтед да завърши успешно сезона.

„Когато се обърна назад, разбирам колко съм грешал. Признавам това и искам да се извиня. Сега единственото, което искам е да играя силно, да вкарвам голове и да си възвърна доверието на привържениците. Мисля, че към момента се справям успешно с това", цитира The Independent думите на Рууни.

„Нашата цел е преди всичко отбора да постига успехи. Би било страхотно, ако на края на сезона сме на финал в Шампионската лига и спечелим титлата. Обещавам, че ще дам всичко от себе си, за да се постигне това. Благодаря на всички за подкрепата. Напълно съм отдаден на клуба си и ще продължавам да се боря в осъществяването на нашите амбиции", допълва още нападателя.

„На една крачка сме от финала, но ни предстои още един много важен мач, в който трябва да бъдем максимално концентрирани. Да стигнем отново до финал толкова бързо след загубата в Рим, ще е огромно постижение за нас", завършва Рууни.

 

  Сподели
85