Джоел Глейзър блокира напускането на Роналдо


Н. Гавазов

 Джоел Глейзър блокира напускането на Роналдо

Нападателят Кристиано Роналдо е решен да напусне Манчестър Юнайтед, но съсобственикът Джоел Глейзър се съпротивлява на всеки опит на продажба на португалеца, тъй като Манчестър Юнайтед няма време да намери заместник на футболиста, това съобщава Manchester Evening News.

В същото време се отбелязва, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е бил готов да продаде Роналдо преди няколко седмици, но Глейзър лично блокира всякакви активни опити за продажба на португалеца. Кристиано е недоволен от провала на Юнайтед през миналия сезон и произтичащото от това намаление на заплатите с 25%, както и от представянето на клуба на трансферния пазар. Смята се, че съпругата на Роналдо  също е за връщането на семейството им в Испания.

Глейзър санкционира всеки трансфер в Юнайтед и вече се намеси в клуба, за да блокира евентуално напускане на Антони Марсиал през 2018 г., въпреки че агентът на французина публично каза, че той иска да напусне. Съобщава се също така, че Джоел почти всеки ден е в диалог с изпълнителния директор на клуба Ричард Арнолд.

  Сподели
476