Клоп смята, че хората са прибързали за Нунес


Н. Гавазов

  Клоп смята, че хората са прибързали за Нунес

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се оплака колко бързо хората са направили прибързани заключения за новака на "червените" Дарвин Нунес.

Критиците побързаха да определят Нунес, който бе купен за огромна сума пари от Бенфика това лято, като трансферен провал след несполучливия приятелски мач срещу Манчестър Юнайтед през юли.

След това обаче Дарвин направи покер срещу РБ Лайпциг, а когато сезонът започна, отбеляза гол срещу Манчестър Сити за Суперкупата на ФА и срещу Фулъм в първия кръг на Висшата лига, принуждавайки хората да променят набързо изграденото мнение за себе си.

"Когато започнахме предсезонната подготовка преди пет седмици, той не изигра първия си мач много добре - така изглеждаше отвън, но не и за нас. Лудост е колко бързо преценяваме хората... Уау!

Но сега всеки може да види, че той е приличен нападател. Преди нямахме такъв играч. Той е много пъргав и много енергичен.

Той е много силен физически и много добър технически. Освен това той се настани по-добре в нова среда и се чувства по-уверен", заяви Клоп.

  Сподели
522