Брентфорд вкара 4 и се смили над Ман Юнайтед (видео)


И. Ангелов

Брентфорд вкара 4 и се смили над Ман Юнайтед (видео)

Брентфорд посрещна Манчестър Юнайтед в срещата от втория кръг на английската Висша лига. Днес домакините започнаха експлозивно и след половин час игра водеха с 4 гола. След това те намалиха оборотите и предадоха инициативата, и гостите така и не стигнаха до нещо качествено в нападение. Брентфорд не бе печелил в 6 мача в елита срещу Юнайтед след последната им победа от 1936-37 г.

В 10-ата минута днес Джош Дасилва откри със слаб удар от дистанция, който бе право в Де Хеа, но вратарят изпусна топката в мрежата си за 1:0. В 18-ата минута след грешка на Де Хеа и Ериксен се стигна до 2:0 чрез Йенсен.

В 30-ата минута след корнер Тоней отигра топка успоредно на голлинията и на втора греда докато падаше Бен Мий с глава вкара за 3:0. Последва 4:0 в 35-ата минута при една контра, тръгнала от наказателното поле на домакините, в края на която Тоней изведе Мбеумо за 4:0.

Така на почивката Тен Хаг смени Фред, Лисандро Мартинез и Люк Шоу с МакТоминей, Варан и Маласия, а скоро Санчо напусна за Еланга. Юнайтед обаче се отличи само с някои удари на Кристиано Роналдо от дистанция въпреки че домакините намалиха оборотите значително.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
1061