Аурелио се надява на бързо възстановяване


И. Ангелов

Аурелио се надява на бързо възстановяване

Защитникът на Ливърпул Фабио Аурелио се надява да може да играе преди сезонът да приключи. В момента той се възстановява от травма в бедрото, която получи в мача с Арсенал. Това бе усложнение по контузията, която той бе получил по-рано, още в мача срещу Манчестър Юнайтед през март, когато "мърсисайдци" надделяха с 3:1. Аурелио се надява да няма нищо сериозно и да се завърне на терена преди финалните мачове.

"Оптимистично съм настроен и мисля, че ще мога да играя преди края на сезона," каза Аурелио. "Това е същата контузия, която получих в бедрото срещу Манчестър Юнайтед, но на малко по-различно място. Много е разочароващо, но вярвам, че Бог е винаги добър и нещата ще се обърнат. Затова се боря да оздравея и поддържам формата си."

Младежът Джак Робинсън запълни дупката на левия бек, като 31-годишният Аурелио е впечатлен от него, както и от 18-годишния десен бек Джон Фланаган: "Джак показа уменията си и персоналните си качества. Това се отнася и за Джон Фланаган. Те са много млади, но като че ли не усещат тежест."

  Сподели
168