Сунес: Роналдо има всичкo, за да каже, че е най-добрият


Н. Гавазов

Сунес: Роналдо има всичкo, за да каже, че е най-добрият

Греъм Сунес говори за ситуацията с Кристиано Роналдо.

"Преди той да се появи в съблекалнята на Манчестър Юнайтед миналия сезон, кой от техните играчи бе този, когото децата гледаха и казваха: "Това е кариерата, която искам. Искам да играя като него и да живея като него".  Нямаше такива. И кой като него е там сега? Никой.

Роналдо може да седне в една стая с всички велики играчи на всички времена - Ди Стефано, Пеле, Меси, който и да е - и да каже: "Бях по-добър от всички вас". Щеше да има много силни аргументи. Лично аз не бих го избрал като най-добрия, но той може да го каже заради дълголетието, стабилността, необикновените голове.

Ерик тен Хаг вероятно не остана доволен, че той напусна "Олд Трафорд" преди края на приятелския мач на Юнайтед срещу Райо Валекано миналия уикенд. Но си имате работа с човек, чието его е огромно - и с право, като се има предвид какво е дал  на футбола.

Той искаше да бъде на терена повече от едно полувреме, но с такова отношение към работата, както е при него, на него му е нужда защита от самия себе си на дадения етап от предсезонната подготовка", заяви Сунес.

  Сподели
611