Хаг: Без повече трансфери, освен ако не са правилните


И. Ангелов

Хаг: Без повече трансфери, освен ако не са правилните

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е готов да завърши трансферния прозорец на клуба дори ако не достигне преследваните топ цели. Клубът направи всичко това лято за да доведе Френки де Йонг от Барселона, като клубът покри цената му от 63 милиона лири, но не завършва до момента прехода заради ситуацията със заплатите на играча, които Барса бави. Тен Хаг търсеше и нов човек в нападение в лицето на Антони от Аякс, което не се осъществи.

"Ще е добре ако се случи, но и в момента имам състав, с който съм щастлив. Правим добър прогрес и съм щастлив от покупките до тук. Не ни трябва конкретен играч, а правилният играч - ние за това работим. Ако не е правилният играч ние няма да подписваме. Трябват ни точните играчи. Казвал съм го преди - търсим как да подсилим състава.

"Дали искаме Френки? Всичко е до правилните играчи и не мога да коментирам човек, който е под договор с друг клуб. Работим с хората, които имаме и развиваме нашия състав. В този момент имаме играчи на позицията, които се справят добре".

Запитан за ситуацията с Кристиано Роналдо, чиято постъпка да напусне последната приятелска среща и стадиона по-рано мениджърът категоризира като "неприемлива", той каза:

"Трябва да посоча, че тези, които напуснаха бяха много, но медиите сочат само към Кристиано. Това не е правилно, така че направете проучване и ще видите колко човека си тръгнаха. Съобщението ми беше към всички тях. Той беше част от това, но имаше много хора. 

"Аз съм доволен, както казах, че имаме топ нападател. Аз съм щастлив, че той е тук с отбора и работим по план. Доволен съм от състава си, работим добре, културата е добра и Кристиано работи наистина здраво".

  Сподели
841